Crew of the Year 2020 til Canada

Personalet på CAMA Woodlands fra Toronto Canada kan kalle seg "Crew of the Year 2020"

Article image

- Det føles fantastisk! Jeg er glad for at vi som ansatte klarte å gi beboerne en god opplevelse, gode minner og spenning, sier rekreasjonsterapeut Lauren Walkden.


Kollegaen Ernie Yoon er også veldig stolt av tittelen.

- Vi er glade for det. Det får meg til å føle meg stolt av å være medlem av teamet.

Matkultur

Det var mange potensielle vinnere i år, men til slutt skilte CAMA Woodlands seg ut. De syklet i landene til de andre konkurrentene i Road Worlds for Seniors og serverte lokal mat fra landet de var i. De har vært i Thailand, Tyskland, Australia og mange flere. Da de var i Norge, serverte de "potetlefse" - typisk norsk mat.

En fin måte å bli kjent med forskjellige land på både gjennom videoene og matkulturen.

- Vi hadde et bredt utvalg av mat for hvert land, fra kanadisk poutine til australsk vegemite! Kjøkkenet vårt laget mat til disse arrangementene to ganger i uken. Helt fantastisk! Jeg elsket å se reaksjonene fra beboerne som smakte forskjellige typer - gode og dårlige, sier Walkden.

- Du skulle sett ansiktene folk laget da de smakte vegemite. Det var morsomt. Og vi lurte også folk til å prøve å si hvor deilig det var, legger Yoon til.

Flere ble sosiale

Noen av høydepunktene for personalet på CAMA Woodlands var det faktum at folk som ofte likte mest å være alene på rommet sitt, nå kom til sykkelen.

- Mine personlige høydepunkter var å se så mange beboere be om å få fortsette å sykle hver dag. Beboere som ofte finner trøst alene på rommet sitt, ba om å komme til sykkelen for å sy og snakke med andre! Jeg er så takknemlig for at Motiview er et verktøy for innbyggerne til å bygge tillit og forhold til andre.

Personalet forteller at Road Worlds for Seniors ga beboerne en følelse av tilhørighet, samt noe å se frem til hver dag.
- Det er et så flott verktøy for å forbedre livskvaliteten. Jeg var så stolt av dem, sier Yoon.

De legger begge til at Road Worlds for Seniors var en godt hjelpemiddel for å samle ansatte og beboere for å spise prate sammen og kose seg- til tross for travle tider.

- Nå klarer vi nesten ikke vente på Road Worlds for Seniors 2021!